Paging som jag vill ha det :P

PHPportalen Forum Index » Tips och Trix
Lägg ett bokmärke på hela tråden
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget Gå till sida Föregående  1, 2
Visa föregående ämne :: Visa nästa ämne  
Startad av: Meddelande
Elactos



Medlem i: 4224 dagar

Status: Offline



#690545
Inlägg Skrivet: 2010-10-07 20:52      Ämne: Citera

@A77: Får du en blank sida får du ett fel, men du har har inte felmeddelanden aktiverat så du kan inte se vilket fel det är. Lägga detta högst upp i din fil för att se felmeddelandena:

PHP:
1:
 error_reporting(-1);
2:
init_set('display_errors'true);
3:
 
 

_________________
http://www.redward.se
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
A77



Medlem i: 4280 dagar

Status: Offline



#690558
Inlägg Skrivet: 2010-10-07 22:30      Ämne: Citera

Tack för ditt svar.
Nu får jag upp texten;

"Strict Standards: main(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /hsphere/local/home/user/www/test/paging.php on line 3 Fatal error: Call to undefined function init_set() in /hsphere/local/home/user/www/test/paging.php on line 3

han verkar klaga på init_set(), eller

Senast ändrad av A77 den 2010-10-07 22:33, ändrad totalt 1 gång
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Elactos



Medlem i: 4224 dagar

Status: Offline



#690560
Inlägg Skrivet: 2010-10-07 22:33      Ämne: Citera

@A77: Du ska använda dig av date_default_timezone_set. Lägg den koden i en fil som anropas hela tiden eller högst upp i filen där du får problemet.
 

_________________
http://www.redward.se
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
A77



Medlem i: 4280 dagar

Status: Offline



#690562
Inlägg Skrivet: 2010-10-07 22:44      Ämne: Citera

Elactos skrev:
@A77: Du ska använda dig av date_default_timezone_set. Lägg den koden i en fil som anropas hela tiden eller högst upp i filen där du får problemet.


Menar du så här ?
date_default_timezone_set ('Europe/Berlin');
error_reporting(-1);
init_set('display_errors', true);

han klagar på init_set() fortfarande och om jag tar bort ini_set() då blir sidan blank igen.
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Elactos



Medlem i: 4224 dagar

Status: Offline



#690564
Inlägg Skrivet: 2010-10-07 22:54      Ämne: Citera

@A77: Ja, det ska vara ini_set() istället för init_set(). Skrev ett t för mycket.
 

_________________
http://www.redward.se
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
A77



Medlem i: 4280 dagar

Status: Offline



#690566
Inlägg Skrivet: 2010-10-07 23:06      Ämne: Citera

Elactos skrev:
@A77: Ja, det ska vara ini_set() istället för init_set(). Skrev ett t för mycket.


*TRALALA EN MASSA A* såg det sen..jag har ändrat men jag får ingenting..bara blank sida.

Det enda jag har ändrat i koden är tabellnamn och åtkomsten till databasen, ska man ändra något mer ??
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Taxiresan



Medlem i: 2981 dagar
Från: Mjölby
Status: Offline



#701532
Inlägg Skrivet: 2011-02-17 21:32      Ämne: Citera

Detta verkar ju vara riktigt bra!
Ska nog kolla närmare på det inom kort!

Tack för du delar med dig av det Koch Smile
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Skicka e-post
theBLACKSHEEP



Medlem i: 4543 dagar

Status: Offline



#710658
Inlägg Skrivet: 2011-07-22 16:13      Ämne: Citera

A77 skrev:
Elactos skrev:
@A77: Ja, det ska vara ini_set() istället för init_set(). Skrev ett t för mycket.


*TRALALA EN MASSA A* såg det sen..jag har ändrat men jag får ingenting..bara blank sida.

Det enda jag har ändrat i koden är tabellnamn och åtkomsten till databasen, ska man ändra något mer ??

får också bara en blank sida.
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Azreal
Administratör



Medlem i: 4918 dagar
Från: Uppsala, bor i Göteborg
Status: Offline



#710664
Inlägg Skrivet: 2011-07-22 18:29      Ämne: Citera

Parse error troligen. Koppla på full felrapportering när ni utvecklar!
 

_________________
Konsultation via PM, inte gratis.
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
SethP



Medlem i: 2478 dagar
Från: V:a Götaland
Status: Offline



#728142
Inlägg Skrivet: 2012-12-01 22:46      Ämne: Första sidan? Citera

Lite Off-Topic här, men varför kan jag inte gå till den första sidan i den här tråden?

Försöker fixa ett pagingproblem jag har och skulle gärna vilja kunna kika på det här exemplet från början.

- mvh Seth
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Peppe L-G



Medlem i: 4401 dagar
Från: Mullsjö
Status: Offline



#728143
Inlägg Skrivet: 2012-12-01 23:40      Ämne: Citera

Vad roligt. Det verkar som att första inlägget i tråden (huvudinlägget) ställer till det på något sätt, för man kan se alla andra inlägg.

http://www.phpportalen.net/viewtopic.php?t=94326&postdays=0&postorder=asc&start=1
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande MSN Messenger
Visa tidigare inlägg:   
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget Gå till sida Föregående  1, 2
PHPportalen Forum Index » Tips och Trix
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
Du kan inte bifoga filer i detta forum
Du kan inte ladda ner filer från detta forum
Kontakta oss på adressen: info@phpportalen.net
Webbplatsen bygger i grunden på phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Modifieringar har senare gjorts i systemet av PHPportalen
Sid och logotypdesign skapad av Daren Jularic