Ehh... Och det skriver man in var? Förklara bättre, idiot.

PHPportalen Forum Index » PHPportalenWiki
Lägg ett bokmärke på hela tråden
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget
Visa föregående ämne :: Visa nästa ämne  
Startad av: Meddelande
carl_skara



Medlem i: 5547 dagar

Status: Offline



#147309
Inlägg Skrivet: 2004-03-09 20:01      Ämne: Ehh... Och det skriver man in var? Förklara bättre, idiot. Citera

Det ser väldigt bra ut i skolan för Mysql eftersom:
Ehh... Och det skriver man in var? Förklara bättre, idiot.
har smygit sig in och det ser lite konstigt ut.
Förresten kan någon väl göra ett php-skript som gör det där.
Det är väl inte så svårt.¨



CREATE DATABASE mindatabas;

Ehh... Och det skriver man in var? Förklara bättre, idiot.

Sedan har vi SQL-syntaxen för att skapa själva tabellen.

CREATE TABLE `adressbok` (
`id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY
 

_________________
Ignorera mig, gammalt konto, var 14-15 år när jag postade de flesta av inläggen.
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Malte
in memoriam 1



Medlem i: 6241 dagar
Från: Tingsryd
Status: Offline



#147316
Inlägg Skrivet: 2004-03-09 20:21      Ämne: Citera

Om jag förstår dig rätt så har någon skrivit det där någonstans i Wikin ?

Har du en länk till sidan ?
 

_________________
Funktion är vackert
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Besök användarens hemsida
carl_skara



Medlem i: 5547 dagar

Status: Offline



#147322
Inlägg Skrivet: 2004-03-09 20:30      Ämne: Citera

Varsegod: http://www.phpportalen.net/wiki/index.php?page=MySQL+i+PHP
 

_________________
Ignorera mig, gammalt konto, var 14-15 år när jag postade de flesta av inläggen.
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
suamiperkele



Medlem i: 6135 dagar
Från: Helsingfors
Status: Offline



#147368
Inlägg Skrivet: 2004-03-09 21:56      Ämne: Re: Ehh... Och det skriver man in var? Förklara bättre, idio Citera

Man behöver väl inte vara elak och kalla folk för idioter Rolling Eyes
 

_________________
Det är bättre att fråga och verka okunnig, än att förbli det.
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
Lovlka



Medlem i: 5918 dagar
Från: Hovmantorp
Status: Offline



#147417
Inlägg Skrivet: 2004-03-09 23:18      Ämne: Citera

Joooo.. ?
 

_________________
suck...
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande MSN Messenger ICQ-nummer
sp3tt



Medlem i: 5589 dagar
Från: Vettet
Status: Offline



#147578
Inlägg Skrivet: 2004-03-10 13:59      Ämne: Citera

Antagligen i:
a) Mysql-prompten
b) Ett anrop till mysql_query() i PHP
 

_________________
Blogg
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Visa tidigare inlägg:   
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget
PHPportalen Forum Index » PHPportalenWiki
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
Du kan inte bifoga filer i detta forum
Du kan inte ladda ner filer från detta forum
Kontakta oss på adressen: info@phpportalen.net
Webbplatsen bygger i grunden på phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Modifieringar har senare gjorts i systemet av PHPportalen
Sid och logotypdesign skapad av Daren Jularic