pm-system

PHPportalen Forum Index » Tips och Trix
Lägg ett bokmärke på hela tråden
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget Gå till sida Föregående  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Nästa
Visa föregående ämne :: Visa nästa ämne  
Startad av: Meddelande
QsliG



Medlem i: 4460 dagar
Från: Eskilstuna
Status: Offline



#496935
Inlägg Skrivet: 2007-06-15 15:45      Ämne: Citera

QsliG skrev:
Men har en fråga till nu när du ändå är på gång Razz
Vet du någon bra lösning om man har en "rullist" sen så en pil bredvid, sen så ska man välja fram personen/personerna man vill skicka meddelandena till sen bara trycka på pilen så ska dom hamna i ett fält där det står t.ex. "anvnamn1; anvnamn2; anvnamn3;" så skickas det till dom tre. Hur ska man lägga upp det hela och så ?


BUMP
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande MSN Messenger
QsliG



Medlem i: 4460 dagar
Från: Eskilstuna
Status: Offline



#501052
Inlägg Skrivet: 2007-07-03 00:39      Ämne: Citera

QsliG skrev:
QsliG skrev:
Men har en fråga till nu när du ändå är på gång Razz
Vet du någon bra lösning om man har en "rullist" sen så en pil bredvid, sen så ska man välja fram personen/personerna man vill skicka meddelandena till sen bara trycka på pilen så ska dom hamna i ett fält där det står t.ex. "anvnamn1; anvnamn2; anvnamn3;" så skickas det till dom tre. Hur ska man lägga upp det hela och så ?


BUMP
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande MSN Messenger
WarWorld



Medlem i: 4195 dagar

Status: Offline



#506468
Inlägg Skrivet: 2007-07-28 06:48      Ämne: Citera

Nice..
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande MSN Messenger
Martin H



Medlem i: 4167 dagar

Status: Offline



#528462
Inlägg Skrivet: 2007-10-29 18:05      Ämne: Citera

Vad var det som man ska lägga in på sidan index.php?

Fanns ingen cod på den och jag orkar inte läsa igenom 14 sidor och leta

Tacksam för svar

//Martin
 

_________________
(X)Html, Css, JavaScript, PHP, MySQL, SQL
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
olesson



Medlem i: 4479 dagar
Från: Skåne
Status: Offline



#528496
Inlägg Skrivet: 2007-10-29 20:24      Ämne: Citera

Tja jag har kodat en admin finns det mass pm eller man får ta och koda sj ?? // olesson
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande MSN Messenger
Heist



Medlem i: 4093 dagar

Status: Offline



#532996
Inlägg Skrivet: 2007-11-16 12:06      Ämne: Citera

Har nu kollat genom alla inläggen här men hittar ingenstans,

efter jag har skickat meddelande, och klickar på den i listan så får jag
äåäöäöäöäöä
istället för ÅÄÖ :S

men i själva listan (under ämnet) fungerar det utmärkt.
just i meddelandet så fungerar dom inte.

EDIT: löste sig
 

_________________
Flash Community För Sverige!

Så kan det bli
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
Heist



Medlem i: 4093 dagar

Status: Offline



#534420
Inlägg Skrivet: 2007-11-20 20:28      Ämne: Citera

nån här fåt förklara till mig.
jag har redan frågat hur man fixar http post login, alltså index.php?user=heist&passwd=nånting
och jag fick svar som jag anser vara fullt logisk.

Dock har jag fastnat vid att det inte vill fungera.

Nån snäll själ som har lust att posta den koden här, som krävs för sådant inlogg ?
 

_________________
Flash Community För Sverige!

Så kan det bli
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
Marre 2



Medlem i: 4072 dagar

Status: Offline



#540315
Inlägg Skrivet: 2007-12-16 11:45      Ämne: Citera

Martin H skrev:
Vad var det som man ska lägga in på sidan index.php?

Fanns ingen cod på den och jag orkar inte läsa igenom 14 sidor och leta

Tacksam för svar

//Martin


Det är om man vill visa hur många mya meddelanden som den inloggade personen har, det är inget krav.
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Heist



Medlem i: 4093 dagar

Status: Offline



#540657
Inlägg Skrivet: 2007-12-17 02:11      Ämne: Citera

vet inte om just denna kod hjälper dig, men använder samma databaser fast med flash.

KOD:
1:
/** Hämta nya PM för användaren**/
2:
   function GetNyaPm($user)
3:
   {
4:
   $query = sprintf("SELECT COUNT(*) FROM pm WHERE mottagare='%s' AND old='1'", $user);
5:
   $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
6:
      if(@mysql_result($result, 0)> 0)
7:
      {
8:
         return "Du har : ".mysql_result($result, 0)." oläst(a) meddelande(n)";
9:
      } else {
10:
         return "";
11:
         }
12:
   }
 

_________________
Flash Community För Sverige!

Så kan det bli
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
Morre



Medlem i: 4070 dagar

Status: Offline



#621026
Inlägg Skrivet: 2009-01-23 15:53      Ämne: Citera

Vill först säga ursäkta för att jag drar upp en gammal tråd!
Men ville bara tipsa om hur man kan slippa dom irriterande "warning" meddelandena man kan tex få när man backar efter man har raderat ett av sina egna PM genom att lägga till följande 2 rader högst upp i PM filen:

PHP:
1:
 error_reporting(0);
2:
$debug_mode false


För övrigt är det ett jätte bra PM system!
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida MSN Messenger
Saam



Medlem i: 3797 dagar

Status: Offline



#637776
Inlägg Skrivet: 2009-05-15 16:36      Ämne: Citera

Hejsan.

Om man nu vill ha en bild som visar att man fått ett nytt PM och ett annan bild för inget nytt PM.

Jag försökt göra såhär men utan resultat.

Vad gör jag för fel?

PHP:
1:
<?php
2:
 
3:
$result mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM pm WHERE owner_id='{$_SESSION['sess_id']}' AND old='0'"$conn);
4:
$end mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM pm WHERE owner_id='{$_SESSION['sess_id']}' AND old='1'"$conn);
5:
 
6:
if ( $result ) {
7:
print '<a href="pm.php">'.mysql_result($result0).'</a> <img src="newpm.png">';
8:
} else {
9:
print '<a href="pm.php">'.mysql_result($end1).'</a> <img src="oldpm.png">';
10:
}
11:
 
12:
?>


Strukturen i mysql:
KOD:
1:
   mess_id    owner_id    poster_id    old    date    subject    text
2:
19    1    1    0    2009-05-15 17:00    testshoobree    testshoobree
3:
17    1    1    1    2009-05-15 15:29    testshoooo    Flippmood
4:
16    1    1    1    2009-05-15 12:50    ttttttttttttttt    tttttttttttttttttt
5:
15    1    1    1    2009-05-15 11:47    testigen    här kommer testet
6:
14    1    1    1    2009-05-15 11:47    testigen    här kommer testet
7:
13    1    1    1    2009-05-15 11:47    testigen    här kommer testet
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Tarre



Medlem i: 4922 dagar

Status: Offline



#637787
Inlägg Skrivet: 2009-05-15 17:13      Ämne: Citera

din kod gör inte så mycket SENSE om du hajjar vad jag menar.
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Saam



Medlem i: 3797 dagar

Status: Offline



#637788
Inlägg Skrivet: 2009-05-15 17:15      Ämne: Citera

Tarre skrev:
din kod gör inte så mycket SENSE om du hajjar vad jag menar.


jag hajjar inte vad du menar Razz
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Tarre



Medlem i: 4922 dagar

Status: Offline



#637791
Inlägg Skrivet: 2009-05-15 17:19      Ämne: Citera

du tänker lite fel. Tänk såhär istället
PHP:
1:
<?
2:
$result mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM pm WHERE owner_id='{$_SESSION['sess_id']}' AND old='0'"$conn);
3:
if(mysql_result($result0) >= 1){#om det är fler än ett mail skriv ut lite mys
4:
echo "<img src=\"minbild.format\" />";
5:
}else{#annars 
6:
echo "<img src=\"minbild.format\" />";
7:
}
8:
?>
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Saam



Medlem i: 3797 dagar

Status: Offline



#637793
Inlägg Skrivet: 2009-05-15 17:24      Ämne: Citera

Tarre skrev:
du tänker lite fel. Tänk såhär istället
PHP:
1:
<?
2:
$result mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM pm WHERE owner_id='{$_SESSION['sess_id']}' AND old='0'"$conn);
3:
if(mysql_result($result0) >= 1){#om det är fler än ett mail skriv ut lite mys
4:
echo "<img src=\"minbild.format\" />";
5:
}else{#annars 
6:
echo "<img src=\"minbild.format\" />";
7:
}
8:
?>



Nu hajjar jag vad du menar, jag ser nu att det var min IF sats som var helt åt skogen Razz

har lite problem med iforna ibland hehe.

men det löste sig nu med
PHP:
1:
 mysql_result($result0) >= 


Tack Very Happy
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Visa tidigare inlägg:   
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget Gå till sida Föregående  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Nästa
PHPportalen Forum Index » Tips och Trix
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
Du kan inte bifoga filer i detta forum
Du kan inte ladda ner filer från detta forum
Kontakta oss på adressen: info@phpportalen.net
Webbplatsen bygger i grunden på phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Modifieringar har senare gjorts i systemet av PHPportalen
Sid och logotypdesign skapad av Daren Jularic