Hur få bort Errors?

PHPportalen Forum Index » PHP
Lägg ett bokmärke på hela tråden
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget
Visa föregående ämne :: Visa nästa ämne  
Startad av: Meddelande
marcusgarden



Medlem i: 3380 dagar

Status: Offline



#742560
Inlägg Skrivet: 2019-04-28 12:19      Ämne: Hur få bort Errors? Citera

Jag har idag en gammal sida, kan ej uppdatera allt samtidigt, måste hantera det jag har.

Jag får den del errors likt

PHP Deprecated: Non-static method JFactory::getDBO() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mysite/public_html/table.php on line 112\n

Jag fattar fortfarande inte allt angående detta, men om jag har förstått det rätt så är STATIC och PUBLIC (och kanske något annat?) viktigt i denna fråga(?).

Min fråga går inte ut på hur jag ska bugga om allt för att komma bort från deprecated, jag vill veta hur jag ska skriva min kod för att INTE detta ska komma upp som felmeddelande på servern.

Hur gör jag det?
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Azreal
Administratör



Medlem i: 5100 dagar
Från: Uppsala, bor i Göteborg
Status: Offline



#742561
Inlägg Skrivet: 2019-04-28 19:21      Ämne: Citera

https://www.php.net/manual/en/function.error-reporting.php
 

_________________
Konsultation via PM, inte gratis.
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
marcusgarden



Medlem i: 3380 dagar

Status: Offline



#742562
Inlägg Skrivet: 2019-04-28 22:21      Ämne: Citera

Om jag går in på serverns kontrollpanel så visas mängden felmeddelanden, kommer den mängden felmeddelanden att minska om jag t.ex. error_reporting(0);?
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Azreal
Administratör



Medlem i: 5100 dagar
Från: Uppsala, bor i Göteborg
Status: Offline



#742563
Inlägg Skrivet: 2019-04-28 22:41      Ämne: Citera

Antagligen
 

_________________
Konsultation via PM, inte gratis.
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Besök användarens hemsida
Tarre



Medlem i: 5166 dagar

Status: Offline



#742588
Inlägg Skrivet: 2019-05-28 15:08      Ämne: Citera

Eller gör du som felmeddelandet säger.

KOD:
1:
 
2:
$JFactoryDBO = (new JFactory)->getDBO();
3:
 
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Visa tidigare inlägg:   
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget
PHPportalen Forum Index » PHP
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
Du kan inte bifoga filer i detta forum
Du kan inte ladda ner filer från detta forum
Kontakta oss på adressen: info@phpportalen.net
Webbplatsen bygger i grunden på phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Modifieringar har senare gjorts i systemet av PHPportalen
Sid och logotypdesign skapad av Daren Jularic