Jag får inte med alla tabeller

PHPportalen Forum Index » Databaser
Lägg ett bokmärke på hela tråden
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget Gå till sida Föregående  1, 2
Visa föregående ämne :: Visa nästa ämne  
Startad av: Meddelande
harald_b
Moderator



Medlem i: 4171 dagar
Från: Tavesta
Status: Offline



#741789
Inlägg Skrivet: 2017-06-29 17:40      Ämne: Citera

Principen du beskriver tycker jag låter rätt.

Sedan har jag lite svårt att avgöra om det verkligen är det som din kod gör.
Funktionen Topic::find_by_forum_id() avslöjar inte till namnet huruvida den hämtar just senaste ämnet för forumet. För att avgöra den saken behöver man känna till klassen och den bakomliggande sql-koden lite mer ingående.
 

_________________
R.r - Ett fritt affärssystem
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Glitch



Medlem i: 451 dagar

Status: Offline



#741792
Inlägg Skrivet: 2017-06-30 06:04      Ämne: Citera

Topic::find_by_forum_id() har jag ordnat så den hämtar senaste ämnet.
Har även gjort en separat SELECT COUNT för att räkna hur många ämnen varje forum har.
Nu vet jag att jag är inne på rätt spår i alla fall.
Tack än en gång.
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande
Visa tidigare inlägg:   
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget Gå till sida Föregående  1, 2
PHPportalen Forum Index » Databaser
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
Du kan inte bifoga filer i detta forum
Du kan inte ladda ner filer från detta forum
Kontakta oss på adressen: info@phpportalen.net
Webbplatsen bygger i grunden på phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Modifieringar har senare gjorts i systemet av PHPportalen
Sid och logotypdesign skapad av Daren Jularic