Spelcommunity med stora ambitioner söker CSS:are

PHPportalen Forum Index » Ideella tjänster
Lägg ett bokmärke på hela tråden
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget
Visa föregående ämne :: Visa nästa ämne  
Startad av: Meddelande
Fredrik_SvanbergMedlem i: 3496 dagar

Status: Offline#716655
Inlägg Skrivet: 2011-11-15 18:23      Ämne: Spelcommunity med stora ambitioner söker CSS:are CiteraFrag.se är en sida för alla som är intresserade av Counter-Strike och kommer efter över ett och ett halvt års intensivt arbete snart att slå upp portarna.

Om projektet:
Frag.se består i dagsläget av tre sociala och motiverade spelentusiaster som konstant strävar efter perfektion och ständigt letar efter nya och innovativa lösningar.

Målet är att samla alla som spelar Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Global Offensive och CSPromod under samma fana genom att erbjuda en toppmodern webbplats med realtidsbaserade funktioner som integrerad röst- och textchatt, matchmaking- och utmaningssystem, avancerad lag- och spelarstatistik, erfarenhets- och skicklighetsnivåer, medaljer och utmärkelser, innovativt spelsystem, supportsystem, topplistor och mycket mer.

Vi har i dagsläget, utan någon som helst marknadsföring, fått över 4100 gilla-markeringar på våran Facebooksida som har över 5000 aktiva användare per månad och ett genomsnitt på 160.000 visningar av inlägg per månad.

Uppdrag:
Vi söker efter en social, spelintresserad och ambitiös person som är sugen på att bli en del i gänget. Du ska rabbla xHTML/CSS i sömnen, vara nyfiken på nya utmaningar och är intresserad av att bli delaktig i ett storslaget och ambitiöst projekt. Arbetet som ska utföras består av uppgraderingar, justeringar och uppdateringar av webbplatsen.

Ersättning:
Eftersom vi är i uppstartningsstadiet och i dagsläget finansierar projektet från egen ficka så kan vi tyvärr inte tillgodose dig med någon ersättning i början.

Vid intresse; skicka ett e-postmeddelande till kontakt[at]frag.se där du skriver en kort personlig presentation samt bifogar CV eller referenser.
 
Till toppen på sidan
Visa användarprofil Skicka privat meddelande Skicka e-post
Visa tidigare inlägg:   
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget
PHPportalen Forum Index » Ideella tjänster
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
Du kan inte bifoga filer i detta forum
Du kan inte ladda ner filer från detta forum
Kontakta oss på adressen: info@phpportalen.net
Webbplatsen bygger i grunden på phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Modifieringar har senare gjorts i systemet av PHPportalen
Sid och logotypdesign skapad av Daren Jularic