Nyttiga länkar
Användare av PHPportalen har här gemensamt samlat ihop ett gediget länkarkiv för dig som PHP-programmerare. Slit det med hälsan och upptäcker du döda länkar, eller om du vill ha någon länk lagd till listan - kontakta Fredrik Johansson på adressen Fredrik@phpportalen.net

De nödvändiga sidorna

[Apache]
- Apache är den webbserver som används på de flesta webbservrar världen över. På deras hemsida finner du dels information, och skulle du vilja så kan du ladda ner servern och testa!

[MySQL]
- Mysql är en databasserver som ofta är använd ihop med PHP. Precis som mycket annat i PHP-världen så är den Open-Source och det är bara att ladda ner och köra.

[PHP.net]
- Huvudsidan för PHP. Här finner du allt som har med PHP:s utveckling att göra. Nyheter, dokumentation, nedladdningsdel, länkar, kalender för vad som komma skall osv.

[Zend]
- Motorn bakom version 4 av PHP heter Zend och är också gjord av Zend. På deras webbplats finns mängder av nyttig information angående PHP.

Tilläggsprogram till PHP

[PHP-GTK]
- Denna sida är hemmet för PHP-GTK projektet. Detta tillåter PHP att användas för att bygga grafiska gränssnitt med smidiga användargränssnitt med stort interaktivt innehåll. Du hittar här nedladdningsfiler, manualdokument och senaste nyheterna om projektet.

[PHP-GTK'S Wiki]
- PHP-GTK har en wiki som det går att hitta mycket matnyttigt i.

[SMARTY]
- Smarty förser dig med varierande grundläggande ersättnings- och dynamiska block funktionellitet. Tar också ett steg längre för att vara en ”smart” template maskin, lägger till egenskaper som konfigurationsfiler, templatefunktioner, variabelmodifierare och gör allt detta så funktionellt och enkelt som möjligt. För att användas av både programmerare och template designers.

[SMARTY'S Wiki]
- Smarty har en wiki med mycket resurser.

[PEAR]
- PEAR är ett organisations- och distributionssystem för återanvändbara PHP komponenter. Det förenklar installation genom en automatisk guide och paketerar krafter och praktiska exempel från PHP användare till ett behändigt organiserat OOP bibliotek.

Manualer & Dokumentation

[PHP-manualen]
- Det kan inte understrykas tillräckligt mycket hur viktigt det är att ha tillgång till och uttnyttja PHP-manualen. På denna sidan kan du ladda ner olika versioner men också titta på den online.

[PHP-GTK manualen]
- PHP-GTK manualen i olika format.

[Smarty manualen]
- Smarty manualen.

[PEAR Manualen]
- PEAR manualen.

[Apache version 1.3 dokumentation]
- Apache HTTP Server Version 1.3 Dokumentation.

[Apache version 2.0 dokumentation]
- Apache HTTP Server Version 2.0 Dokumentation.

[MySQL manualen]
- MySQL Referens Manual & MyODBC Dokumentation.

[PostgreSQL dokumentation]
- PostgreSQL dokumentation.

[CVS manualen]
- CVS manualen.

Länkgalleri

[Hotscripts]
- En oerhört bra resurs. innehåller en sektion med just PHP. Här finner man länkar till Tutorials, Communityn färdiga skript mm. Låt er inte luras av sidans lite fula utseende!

[PHP Resource index]
- På resourceindex.com finner du mängder av nyttig information och länkar om bland annat PHP.

[SiteManager]
- En samling skript som på sätt och vis liknar PHPLIB. De är helt enkelt ett bra underlag för dig som vill använda PHP på din webbplats.

[Thescripts.com]
- Ingen beskrivning tillgänglig.

Tutorials

[devArticles]
- En sajt med en del riktigt bra artiklar relaterade till PHP. Här finner du också artiklar i många andra utvecklingsmiljöer. Denna sidan kräver ett besök!

[DevShed PHP]
- På DevShed finns en hel del nyttiga artiklar inom många olika områden. Ett av dessa är PHP.

[PHPBuilder]
- En av de absolut bästa resurserna vad det gäller PHP. Med tiden så har det på denna sida byggt upp ett ordentligt, gediget arkiv med artiklar. Här finns också bra diskussionsforum.

[LinuxGuruz]
- Här hittar du en del små artiklar. I många så går det att generera koden genom att se demo.

[phpWizard]
- Hemvist för en mängd PHP-applikationer. Bland annat phpmyadmin. Här finner du också Tutorials mm.

[WeberDev]
- Har många kodexempel och artiklar inom php och även en del inom andra områden.

[Tutorialfind]
- Är precis vad det låter som - en sökmotor för PHP-tutorials.

Skript

[Asp2php]
- För dig som tröttnat på ASP och beslutat dig för att konvertera till PHP är detta verktyget idealiskt, det skriver om din kod från ASP-kod till PHP-kod!

[Evil Walrus]
- Ytterligare en plats där man kan finna PHP-skript. En ganska så välkänd sida i PHP-kretsar.

[PHP Editors List]
- Här finner man en lista med olika editorer som du kan använda dig av när du programmerar.

[PX - PHP Code Exchange]
- En bra plats för dig som vill börja med PHP. Här finner du exempel skript och användbara funktioner.

[Planet Source Code]
- En hel del PHP-skript.

Program

Forum:

[phpBB]
- PHPportalen bygger i grunden på phpBB. phpBB är ett stort utrustat, fullt skalbart och mycket anpassningsbart öppen källkod diskussionsforumspaket. phpBB har ett användarvänligt gränssnitt, enkel och rak fram administrationspanel och hjälpsam FAQ. Baserat på det kraftfulla PHP server språket och ditt val av MySQL, MS-SQL, PostgreSQL eller Access/ODBC databas server. phpBB är en ideal fri community lösning för alla webbsidor. Några av egenskaperna är: Stöder populära databasservrar, Obegränsat med forum och inlägg, Multipla språkgränssnitt, Privata eller/och publika forum, Kraftfull sökfunktionallitet, Personligameddelanden system, Komplett anpassningsbart med templates.

[Invision Power Board]
- Med år av erfarenheter och skapande av proffionella forummjukvaruprogram, så ser vi fram emot att skapa en ny standard i hastighet, effektiv och enkel att använda. Våran produkt är skriven i PHP, webbens snabbast utvecklande skriptspråk kombinerat med också populära MySQL databassystemet tillåter oss att skapa ett framstående fullpackat och effektivt system. Med en stigande del av över 1000 nedladdningar per dag, så är Invision Power Board snabbt uppkommande att bli ett av de mest populära systemen tillgängliga. Hursom du använder Mozilla i Linux, Internet Explorer i Windows eller Chimera i Mac OS X – så kommer du att få samma framställda resultat. Invision Power Board erbjuder många användbara egenskaper som gör att dina användare kommer tillbaka för mer. Använd det inbyggda sökbara systemet för att bygga din egen FAQ och håll dina användare uppdaterade på framtida händelser med den inbyggda kalendern. Skapa eller importera skaluppsättningar för att tillåta dina användare att välja vilken stil de gillar. Lockande postning för återvändande användare med gruppgynnande egenskaper, förse lojala användare med anpassade användartitlar och smidiga ranker och ikoner. Självklart, kraft är ingenting utan kontroll, det är därför Invision Power Board har en omfattande och intuitiv administrationskontrollspanel.

Databasadmin:

[MySQLFRONT]
- Ett mycket bra MySQL admin verktyg. Är ett fritt grafiskt användargränssnitt till den populära MySQL servern.

[phpMyAdmin.net]
- Webbaserat gränssnitt till MySQL. phpMyAdmin kan manövrera en hel MySQL server (behövs en super-user) så som en enkel databas. För att utföra det senare så kommer du att behöva skapa en passande MySQL användare som har läs/skriv rättigheter till den valda databasen. Det är upp till dig att kolla upp den tillhörande delen i MySQL manualen. För närvarande så kan phpMyAdmin: Skapa och ta bort databaser, Skapa, kopiera, ta bort, byta namn och ändra tabeller, Göra tabellunderhåll, Radera, redigera och lägga till fält, Utföra alla SQL-frågor även satsvis förfrågningar, Ordna nycklar till fält, Ladda textfiler till tabeller, Skapa (*) och läsa dumpar av tabeller, Exportera (*) data till CSV-, XML- och Latexformat, Administrera multipla servrar, Ordna MySQL användare och rättigheter, Kolla hänvisnings fullständighet, Använda förfrågning-genom-exempel (QBE), skapa komplexa förfrågningar som automatiskt ansluter begärda tabeller, Skapa PDF grafik av din databas layout, Söka globalt i en databas eller underavdelningar till den, Omvandla sparad data till annat format användandes av ett sett av fördeffinerade funktioner så som visa BLOB-data som bild eller nedladdningsbar-länk eller…, kommunicera i 42 olika språk.

[phpPgAdmin]
- phpPgAdmin är ett webbaserat administrationsverktyg för PostgreSQL. Du kan använda det för att skapa och underhålla multipla databaser och även multipla servrar. Några av egenskaperna är: Skapa och ta bort databaser. Skapa, kopiera, ta bort och ändra tabeller, visning, ordning, funktioner, index, avtryck. Redigera och lägga till fält (till omfånget postgresql tillåter). Genomföra alla SQL-uppgifter även satsvis förfrågningar. Hantera grundläggande och unika nycklar. Skapa och läsa avbildningar av tabeller. Administrera en enkel databas. Administrera multipla servrar. Administrera postgresql användare och grupper.

Galleri:

[Gallery]
- Gallery är ett smidigt webbaserat fotoalbum skrivet i PHP. Med Gallery så kan du enkelt skapa och ordna album av foton genom ett intuitivt gränssnitt. Fotoadministration inkluderar automatiskt thumbnails skapande, bildstorleksändring , rotation, ordning, bildtext, sökning och mera. Album kan ha läs-, skriv- och rubriceringsrättigheter för varje individuellt verifierad användare för ökad nivå av att kunna användas privat.

Projektorganisation:

[TUTOS]
- TUTOS är ett verktyg för att hantera den organisation som behövs för små grupper, team, avdelningar, … För att göra detta tillhandahålls några webbaserade verktyg: En kalender för användare och grupper. Grupper/Team. Adressmanager för personer, företag och avdelningar. Felsökningssystem. Produkt/Projekt förvaringsplats – med uppgiftshanterande, med dokumenthanterande, med installationshanterande, stöd för olika regler (ledare, utvecklare, gäster, etc.), stöd för relationer till andra projekt (basprodukt, underprojekt etc.). E-postmappar (imap/pop). Tidsspårning av projekt, installationer och buggar. Fakturering. Bevakningslistor – hålla sig informerad på projekt/buggar etc. via e-post. Stöd för team som är fördelade över olika tidszoner. Färgscheman. Finstrukturerad tillåtelsehandling. Ändringshistorik och mycket mera. Alla dessa delar är mycket sammanlänkade för att ge ett unikt gränssnitt för dag till dag att göra för personerna involverade i projekthanterandet och utveckling.

[PHProjekt]
- PHProjekt är en modulapplikation för koordination av gruppaktiviteter och för att dela information och dokument på intranät och internet. Komponenter i PHProjekt: Gruppkalender, Projektadministrering, Tidkortssystem, Filadministrering, Kontaktkontroll, E-postklient, och 9 andra moduler. PHProjekt är tillgängligt i 25 språk och stöder 5 typer av databaser.

Agenda:

[PhpMyAgenda]
- PhpMyAgenda är en komplett webbapplikation som tillåter dig att ordna och publicera händelser (avtal, möten, …). Den sparar beskrivningar, datum, kontakter, … Med phpMyAgenda så har du möjlighet att: Lägga till, duplicera, modifiera, radera händelser, Lägga till, modifiera, radera ställen där händelser äger rum. Lägga till, modifiera, radera kontakter bifogade till både händelser och ställen. Enkelt integrera phpMyAgenda till din webbsida genom användning av templates, Erbjuda dina besökare en sökmaskin för händelser, Säkerhetskopiera din agenda i ascii format.

[MyOrgBook]
- MyOrgBook är ett öppen källkods projekt licensierat under GNU GPL. Det är också en one-line planeringskalender programmerad med PHP och MySQL. Några egenskaper som inkluderats: Fleranvändarloggin, Glömt lösenord påminnare med e-post, Kontakter, Att göra lista manager/ tidsplan, Kalender, Profilväxling. MyOrgBook tillåter dig att redigera allting.

Katalogisering:

[OpenDb]
- Open Lending Database project (OpenDb) är en mycket flexibel applikation för att katalogisera olika former av saker, inkluderat Dvd, Vcd, Cd, Vhs, Spel, Böcker & Laserdiskar. Allting du kan samla och låna kan du katalogisera med detta system. OpenDb tillåter dig att lägga till nya typer genom att beskriva dem i systemets databastabellsdesign för ändamålet.

Nyhetsbrev:

[phpMyNewsletter]
- Ett program att sköta organiseringen av nyhetsbrev med. phpMyNewsletter är ett nyhetsbrevsordningsskript skrivet i PHP. Har egenskaper som: Bevakningskoll att inte bevakning redan finns, Skickar ett välkomstmeddelande, Text eller HTML e-post, Användarvänligt webbaserat admingränssnitt, Multispråk stöd.

Artikelsystem:

[PW Tutorials Manager]
- Detta program hjälper dig att ordna artiklar på din webbsida. Det har egenskaper som: Stöd för obegränsade kategorier, Stöd för obegränsade artiklar, Användare kan lägga till artiklar genom tillåtelse av admin, Användare kan värdera artiklar, Användare kan kommentera artiklar, Artiklar kan omordnas av användare, Användare kan söka efter artiklar, Användare kan rekommendera en artikel, Användare kan se artikel i utskriftsvänligt/nedladdningsbart format, Användare kan se topp 5 artiklar (olika möjligheter), Användare kan ladda upp en textfil, Stöd för obegränsat antal administratörer och mycket mer.

Nyhetsadministration:

[NewsPHP]
- NewsPHP Advanced är ett nyhetsadministrationsverktyg utformat för webbansvariga. Det tillåter dig att ge andra personer möjligheten att lägga till nyheter på din webbsida utan att behöva ge dem FTP access. Du kan lägga till nyheter, artiklar och tillåta gästerna att påverka dem.

Webbjournal

[MyPHPblog]
- MyPHPblog är en webbjournal applikation för de som vill ha ett fritt och enkelt sätt att skapa egna ’bloggar’. MyPHPblog möjliggör för samarbete av många användare i en enkel webbjournal och skapande av multipla webbjournaler, alla från ett enkelt gränssnitt.

Dokumentation:

[phpDocumentor]
- phpDocumentor är en JavaDoc-liknande automatisk dokumentationsgenerator för PHP skriven i PHP. Det är det mest mångsidiga verktyget för dokumentering av PHP. För nya användare till phpDocumentor, phpDocumentor använder en händelse-driven parser och förmedlar datastruktur som tillåter den att genomföra på en nivå andra automatiska dokumenterare för PHP inte kan arkivera.

Bannerorganisation:

[phpAdsNew]
- phpAdsNew är en öppen källkod lägg till server med ett integrerat bannerordnings gränssnitt och kontrollsystem för insamlad statistik. Med phpAdsNew så kan du enkelt rotera betalda banners och dina egna i huset annonsering. Du kan även integrera banners från tredje part annonserande företag. phpAdsNew kan hantera olika typer av banners i olika storlekar. Tack vare en flexibel framförande maskin så kan den hantera regelbundna banners och knappar, pop-upps, text tillägg, DHTML banners och mycket mer. phpAdsNew är den enda lägg till servern som kan hantera spårning av Flash banners som inte är speciellt färdiga.

Filorganisation:

[Invision Power File Manager]
- Invision Power File Manager är ett populärt filförvaltnings program skrivet i det populära PHP scripting språket. Det är kompatibelt med alla former av Unix och Windows och tillåter användare att kontrollera sina filer genom alla moderna webbläsare. Programmet är mycket användarvänligt och ger dig full kontroll över alla användarhändelser. Invision Power File Manager har ett avancerat användaradministrationsgränssnitt som tillåter dig att växla mellan omfattande mängd av tillåtelser per användare. Här är några av de olika tillåtelserna: Lösenordsskydda Apache katalog, Ladda upp filer, CHMOD filer & mappar, Ändra namn, redigera eller radera filer & mappar, Kopiera eller flytta filer & mappar, Komprimera filer & mappar, Köra MySQL frågor, Skapa nya filer & mappar, Skriva över existerande filer & mappar.

Länkorganisation:

[PHPLinks]
- Länkorganisationsprogram.

[phpMyLinks]
- Länkorganisationsprogram.

[PhpMyLinks]
- Länkorganisationsprogram.

Webbring:

[PHPMyRing]
- Detta program ’PHP My Ring’ tillåter dig att installera en webbring på din webbsida. Det kräver att du har en MySQL databas. Den kan för närvarande ordnas i Franska, Engelska, och Spanska. Det kan också enkelt anpassas av både administratör och användare av webbringen. Detta webbringssystem är i ett tidigt utvecklingsstadium.

Statistik:

[OpenStats]
- OpenStats är en avancerad öppen källkods plattform för tillhandahållande av webbtrafikanalys. Den kan gå igenom tusentals rader av dataloggar och förse dig med den mest relevanta informationen ner till i fråga om minuter. Några av OpenStat`s unika egenskaper i jämnförelse med andra inkluderar: Kapacitet att jämföra rapporter. Kapacitet att beräkna och ackumulera tal. Användarhandhavandesystem, som tillåter varje användare att generera rapporter på olika webbsidor. Centralisera sparande av loggfiler. Möjlighet att generera anpassade rapporter för specifika datum. Automatisk generering av måntliga rapporter. Administrationsverktyg för att övervaka sidaktivitet. Systemgenererade grafer som förser enkel jämförelse av aktivitetstrender. Generering av förfrågningsrapporter, förhindrar att ett stort antal av rapporter från att det blir halt i systemet. Genererar ett anpassat gränssnitt för att förse klienter med viktig information i centrum.

Systeminformation:

[phpSysInfo]
- phpSysInfo är ett anpassningsbart PHP skript som analyserar och formaterar information smidigt. Det kommer att visa information om systemfakta som: Drifttid. Processor. Minne. PCI enheter. SCSI enheter. IDE enheter. Nätverksadapter. Diskanvändning och mycket mer.

Språk:

[phpLang]
- Är ett enkelt skript som möjliggör att enkelt ordna olika språk på din webbsida. Först så tillhandahåller phpLang språk baserat på informationen som ges av webbläsaren. Sen laddar phpLang den rätta översatta sidan användandes ett Apache liknande namngivningsschema baserat på iso språkkod i filnamnen. Som exempel, om phpLang används i fil foo.php, så laddar biblioteket automatiskt foo.php.de eller foo.php.fr för respektive, tysk- eller franskspråkiga användare. PhpLang möjliggör också genom din webbsida sammanhängande språkinformation som kan användas genom din egen kod. Slutligen så erbjuder phpLang en ytterligare egenskap att användare kan ändra språk som används på din webbsida genom visning av klickbara flaggor.

Chat:

[phpMyChat]
- phpMyChat är en enkel-att-installera, enkel-att-använda, multipla rum chat baserad på PHP. Databasstöd med MySQL, PostgreSQL och ODBC. Den stöder några IRC-liknande kommandon och har översatts till 33 olika språk. Kan integreras i andra applikationer.

[PHPOpenChat]
- PHPOpenChat är en webbaserad chat mjukvara skrivet i PHP. PHPOpenChat nyttjar en MySQL databas för att möjliggöra inläggstexter och användarprofiler. Dessa kan användarna samla i ett utmärkt användargränssnitt och administrationsfunktionellitet.

Kalender:

[PHP iCalendar]
- PHP iCalendar är en php-baserad iCal filanalyserare. Den är baserad på v2.0 av IETF spec. Den visar iCal filer på ett smidigt, logiskt och enkel stil med vecko-, månads- och års-navigering, Utskriftsvänlig visning, RSS-möjlig och sökbar. Den stöder 12 språk, Den är fullt skal/tema möjlig och har komplett tidzon stöd.

[PostCalendar]
- Ett till kalenderprogram.

Översikt:

[phpESP]
- PHP skript som tillåter icke tekniska användare att skapa översikt, administrationsöversikt, samlad översikt, visa statistik. Allt ordnat on-line efter databasinitialisering. MySQL databas backend.

Intranät:

[phpChrystal]
- phpChrystal är ett öppen källkods intranätssystem som är designat för att användas vid Lan träffar. Fördelarna med phpChrystal är dets portabilitet, flexibilitet och prestanda, eftersom det är helt baserat på PHP, MySQL och XML.

Portal:

[PHP-Nuke]
- PHP-Nuke är ett nyhetsautomatiseringssystem speciellt gjort för att användas i intranät och på internet. Administratorn har på sin webbsida, registrerade användare och har i sin hand en komplett samling av verktyg för att underhålla en aktiv och 100% interaktiv webbsida användandes av databas. PHP Nuke är den mest populära webbportalmjukvaran. Den kompletta lösningen för webbansvariga som vill utveckla egen portal.

[iBF Portal 3.2]
- Ett portalsystem med invisionbord.

CMS:

[phpCMS]
- phpCMS är ett plattfilsbaserat webbinnehållshandhavandesystem från början utgivet i augusti 2000. Några egenskaper är: Sökmotor, Klickstatistik, Menysystem, Cachesystem, Smidigt GUI och mycket mer! Det bästa av allt: Du behöver inte någon databas.

[Tiki]
- Tiki är ett fullt utrustat innehållshandhavandesystem lämpat för många typer av on-line webbforum. Egenskaper inkluderade: Nyheter, Ämnen, Wiki, Röstningar, Spårningar, Bildgallerier, Forum, Webbjournal, Webb e-post och mycket mer. Skrivet i PHP och MySQL. Det körs på ett antal sidor.

[phpWebSite]
- phpWebSite erbjuder ett komplett webbsideinnehållshandhavandesystem. Webbaserad administration tillåter enkel underhållande av interaktiva webbforumdrivna webbsidor. phpWebSite`s växande antal av insticks-program möjliggör enkel sidanpassning utan att behöva oönskade eller outnyttjade egenskaper. Klient utdata är validerad XHTML 1.0 och möter W3C`s webbtillgänglighetsinitiativs krav.

[ExpCMS]
- ExpCMS är ett nytt objektorienterat PHP innehållshandhavandesystem. Inkluderar avancerade funktioner med kombination av Smartys templatemotor och AdoDB`s databasabstraktionslager.

Wiki:

[Php Wiki]
- phpWiki är en WikiWikiWeb klon i PHP. En WikiWikiWeb är en sida där alla kan redigera sidorna genom ett HTML formulär. Alla sidor sparas i en DBMS och hypertextlänkning är dynamisk. Det för samarbete, konversation och dokumentation, allt på en gång.

Diskussionsforum

[PHPDiscuss.com]
- PHPDiscuss.com är en webb förgrundssida med bra översikt till PHP.net’s sändarlistor.

[Passagen debatt PHP]
- Passagens forum är mycket välbesökta (på både gott och ont) och de har också klämt in ett PHP-forum.

[PHPBuilder - Forum]
- En av de mest värdefulla delarna på den stor PHP-portalen PHPBuilder är dess välbesökta och allmänt bra forum.

[webForum]
- Ett av sveriges största diskussionsforum med ett välbesökt PHP-forum.

[Zend - Forum]
- Detta forum är till för generella frågor om PHP på Zend.com. På sidan finns också ett forum gällande Zend produkter som man kan besöka.

[Invision Power Help]
- Forum för support och hjälp om öppen källkod-program skrivna i php.

Frequently Asked Questions

[ALT-PHP-FAQ]
- På ett snyggt och prydligt sätt presenteras en mängd olika frågor, men tillhörande svar. Finns också lite andra godsaker för dem som önskar det.

[php.faqts]
- Här finner du när 1000 besvarade frågor kring PHP och saker som hör till det. Finner du inte den fråga som du letar efter här är du förmodligen ganska så illa ute.

[http://www.php.net/manual/en/faq.php] PHP.net
- Den offeciella PHP-FAQ:n på PHP.net - FAQ
Välkommen Anonymous
Logga in
Registrera
Snabblänkar
Markera alla forum som lästa
Skriptarkivet [86 av 97]
Visa nya inlägg
Visa dina inlägg
Visa obesvarade huvudinlägg
Läs vår skola
  Introduktion
  Programmera i webbmiljö
  Installationen i Windows
  Variabler och konstanter
  Vektorer
  Operatorer
  Villkorssatser
  Slingor
Statistik
Registrerade medlemmar: 19861
Inlägg totalt: 719965
Senaste medlem: happylissan
Online
Besökare just nu: 28,
0 registrerade,
0 dolda och
28 gäster
Besökare som mest var 1515 den 2020-11-01 00:02

Våra medlemmar
Inloggade medlemmar
Bra att veta
Förhållningsregler
Trivselregler
phpBB-FAQ
För dig som vill länka
Kontakta oss på adressen: info@phpportalen.net
Webbplatsen bygger i grunden på phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Modifieringar har senare gjorts i systemet av PHPportalen
Sid och logotypdesign skapad av Daren Jularic